Sinikka Mäkinen

Koulutettu personal trainer ja liikuntaneuvoja

Moi, olen SinikkaNäyttökuva 2016-07-21 kello 13.48.20

Minulle tärkeää liikkumisessa on fyysisen hyvän olon lisäksi onnistumisen tunteiden saaminen sekä omien rajojen etsiminen ja ylittäminen.

Valmentajana tavoitteeni on auttaa asiakasta saavuttamaan näitä onnistumisen tunteita ja yhdistämään liikunta luonnolliseksi osaksi omaa arkea juuri itselle sopivalla tavalla. Suunnittelen valmennukseni aina yhteistyössä asiakkaani kanssa ja huomioin jokaisen yksilölliset toiveet ja tavoitteet. Näin saamme yhdessä aikaan paitsi onnistumisen tunteita, myös pysyviä tuloksia.
.
Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja sekä personal trainer. Aiemmalta koulutukseltani olen liiketalouden tradenomi. Lisäksi olen kouluttautunut foamRoller-, Street Workout- sekä TFW-ohjaajaksi. Kokeiluhaluisena olen harrastanut monipuolisesti eri lajeja, kuten esimerkiksi kilpauintia, thainyrkkeilyä, telinevoimistelua, crossfitiä ja jopa triathlonia. Liikunta ei kuitenkaan aina ole ollut minulle itsestäänselvyys. Aktiivisen liikunnan harrastamisen aloitin vasta aikuisiällä, joten omaan myös omakohtaista kokemusta liikunnan sovittamisesta osaksi elämäntapoja. Erityisosaamisalueisiini kuuluvat raskauden aikainen ja sen jälkeinen liikunta.

Näyttökuva 2016-07-21 kello 13.41.19

 

 

Näyttökuva 2017-03-01 kello 9.59.58