Sini Kokkala

Liikunnanohjaaja (AMK) ja koulutettu ravintovalmentaja

Moi, olen Sininayttokuva-2016-09-08-kello-15-27-47

Valmennan määrätietoisesti, johdonmukaisesti ja motivoiden, mutta aina positiivisella otteella. Yhdessä voimme löytää juuri sinulle sopivat tavat liikkua ilolla, syödä hyvin ja levätä riittävästi, jotta kokonaisuus tukee terveyttä ja hyvinvointia.

Liikunta on lääkettä, kertovat tutkimuksetkin. Liikuntasuorituksen ei kuitenkaan tarvitse aina olla erikseen tehtävä hikitreeni salilla tai lenkkipolulla. Arkiaktiivisuus ja passiivisuuden tauottaminen tuovat meille jo huomattavia terveyshyötyjä. Haluan antaa ideoita, miten voit sovittaa aktiivisuutta osaksi arkeasi. Tavoitteena on, että liikkuminen nostattaa hymyn huulillesi, piristää mieltäsi ja tuo hyvinvointia niin keholle kuin mielelle.

Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja AMK ja ravintovalmentaja. Nuoruuden kilpauintiharrastus jätti sydämeeni paikan vesiliikunnalle. Erityisosaamisalueisiini kuuluukin vedessä tehtävä harjoittelu sekä uinnin alkeis- ja tekniikkaopetus. Minulta saat myös vinkit arkiliikunnan lisäämiseen ja monipuolisiin kotitreeneihin, joita voi toteuttaa vaikka työmatkallakin. Kokeilen itse innolla uusia lajeja, joista poimin ideoita harjoitusohjelmiin, sekä seuraan ravitsemuskeskustelua ja -tutkimusta, jotta pystyn tarjoamaan sinulle viimeisintä luotettavaa tietoa.

 

 

trainer4you_ravintovalmentaja_logo

 

 

 

Näyttökuva 2017-03-01 kello 9.59.58