Studio training

TEHOKASTA JA HAUSKAA TREENIÄ PIENRYHMÄSSÄ!

SUOSITTU STUDIO TRAINING ON TÄÄLLÄ TAAS! UUSI TREENIRYHMÄ STARTTAA HELMIKUUSSA! – HUOM! RYHMÄ TÄYNNÄ!

Mitä: Näillä tunneilla ei puurreta hampaat irvessä, vaan nautitaan liikunnan ilosta hyvässä porukassa! Treeneissä hyödynnetään omaa kehonpainoa sekä erilaisia välineitä. Tunti aloitetaan aina kehoa treeniin valmistavalla lämmittelyllä. Noin puolen tunnin varsinainen treeniosuus tehdään monipuolisena kuntopiirinä koko kehoa vahvistaen. Lopputunti varataan liikkuvuusharjoitteille sekä kehonhuollolle.

Kenelle: Ryhmätreenit sopivat kenelle tahansa liikunnasta ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneelle. Kuntopiirityyppinen tunti soveltuu hyvin myös liikuntaa aloittelevalle, mutta aktiiviliikkujakin saa haastavammista liikevariaatioista varmasti haastetta. Kaikki treenit rakennetaan niin, että voit suorittaa ne oman kuntotasosi mukaan.

Aika ja paikka: Treenit toteutetaan ajalla 7.2. – 2.5.2019 (ei viikolla 16) torstaisin klo 17 – 18 pääasiassa omissa tiloissamme, mutta ryhmän toiveiden mukaan ja sään salliessa myös ulkona.

Hinta: 12 kertaa vain 119 €/hlö.

Valmentaja: Ryhmätreeneissä valmentajana toimii liikunnanohjaaja Sini, joka on tunnettu positiivisesta ja kannustavasta valmennustyylistä. 

Tule mukaan ja vie treenisi uudelle tasolle! Onko sinulla kysyttävää treeneihin liittyen? Laita viestiä sini@studio-one.fi tai soita 040-754 5991/Sini.

Ilmoittaudu 25.1.2019 mennessä jättämällä yhteystietosi alle. Ilmoittautuminen on sitova.* Olemme sinuun yhteydessä lisätietojen kera vielä ennen treenien alkua. Ole nopea, paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä! Mukaan mahtuu 10-14 osallistujaa.

*25.1.2019 jälkeen peruutetuista tai kokonaan peruuttamattomista paikoista perimme 50% treenimaksusta. Mutta mikäli sinulla on lääkärintodistus, niin silloin emme veloita myöskään 25.1.2019 jälkeen tulleista peruutuksista. Kokonaan peruuttamatta jääneistä paikoista veloitamme kuitenkin aina 50% treenimaksusta. Mikäli siis joudut perumaan, niin peruutathan paikkasi mahdollisimman hyvissä ajoin, jotta saamme sen annettua eteenpäin jollekin halukkaalle.