Studio training

TEHOKASTA JA HAUSKAA TREENIÄ PIENRYHMÄSSÄ!


UUSI TREENIRYHMÄ STARTTAA SYKSYLLÄ 2018! PYSY KUULOLLA!

Mitä: Näillä tunneilla ei puurreta hampaat irvessä, vaan nautitaan liikunnan ilosta hyvässä porukassa! Treeneissä hyödynnetään omaa kehonpainoa sekä erilaisia välineitä. Tunti aloitetaan aina kehoa treeniin valmistavalla lämmittelyllä. Noin puolen tunnin varsinainen treeniosuus tehdään monipuolisena kuntopiirinä koko kehoa vahvistaen. Lopputunti varataan liikkuvuusharjoitteille sekä kehonhuollolle.

Kenelle: Ryhmätreenit sopivat kenelle tahansa liikunnasta ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneelle. Kuntopiirityyppinen tunti soveltuu hyvin myös liikuntaa aloittelevalle, mutta aktiiviliikkujakin saa haastavammista liikevariaatioista varmasti haastetta. Kaikki treenit rakennetaan niin, että voit suorittaa ne oman kuntotasosi mukaan.

Valmentaja: Ryhmätreeneissä valmentajana toimii liikunnanohjaaja Sini, joka on tunnettu positiivisesta ja kannustavasta valmennustyylistä. 

Aika ja paikka: tarkentuvat lähempänä syksyä.

Hinta: 12 kertaa vain 119 €/hlö

Tule mukaan ja vie treenisi uudelle tasolle! Onko sinulla kysyttävää treeneihin liittyen? Laita viestiä sini@studio-one.fi tai soita 040-754 5991/Sini.