Roosa Hannula

Koulutettu personal trainer ja ravintovalmentaja, luova johtaja, perustajaosakas

Moikka, olen Roosa

Valmentajana olen mahdollistava, välittävä ja inspiroiva. Valmennan asiakkaani kohti tavoitteita ja onnistumisia raikkaalla ja rennolla otteella.

Valmennusperiaatteenani on, ettei mikään ole kiellettyä, päinvastoin valmennuksessani saa syödä reilusti hyvää, monipuolista ja puhdasta ruokaa. Liikunnan suhteen tärkein periaatteeni on, että siitä pitää nauttia. Yhdessä etsimme juuri Sinulle sopivan tavan liikkua. Suunnittelen valmennukseni aina asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Niin paras ruokavalio kuin kuntoiluohjelmakin on sellainen, johon asiakas pystyy sitoutumaan loppuelämäkseen. Pyrin myös aina näkemään syyt aikaisempien valintojen taustalla. Mielestäni elämässä saa ja pitääkin tehdä virheitä, kunhan niistä osaa ottaa opikseen.

Luonteeltani olen positiivinen, aito ja helposti lähestyttävä. Kävin itsekin läpi elämäntapamuutoksen ja siksi minulla on tarjota käytännönläheisiä ratkaisuja ja ymmärrystä asiakkaideni muutoshaasteisiin. Olen Studio Onen toinen perustaja ja omistaja. Koulutukseltani olen ravintovalmentaja, hyvinvointivalmentaja, kuntosalivalmentaja, personal trainer ja liiketalouden tradenomi. Erityisosaamisalueisiini kuuluvat hyvältä maistuva ja terveyttä edistävä ruoka sekä syyt, käyttäytyminen ja opitut mallit elämäntapavalintojen taustalla.

 

 

trainer4you_kuntosalivalmentaja_logotrainer4you_personal_trainer_logo

 

 

 

Näyttökuva 2017-03-01 kello 9.59.58