ALOITA UUSI VUOSI ENERGISESTI!

SELAA ALEMMAS, TUTUSTU VALMENNUKSIIMME JA VARAA 30MIN TAPAAMINEN VELOITUKSETTA!

Miksi valita Studio Onen valmennus?

 • Yksityiset tilat, joissa harjoittelet vailla ulkopuolisia katseita. Katso kuvat studiostamme täältä.
 • Ammattitaitoinen ja monipuolinen valmentajatiimi, joiden joukosta löydät varmasti itsellesi sopivan. Tutustu valmentajiin täällä.
 • Alan kattavimmat ja todistetusti toimivat valmennuspaketit. Tutustu paketteihimme alempana.
 • Pysyvät tulokset. Meiltä saat aidosti henkilökohtaista valmennusta, jonka lähtökohtina toimivat aina omat tavoitteesi, toiveesi, arkesi ja elämäntilanteesi. Näillä keinoin saavutamme pysyviä tuloksia. Lue asiakkaidemme kokemuksista täällä.
 • Et maksa turhasta. Henkilökohtaisessa valmennuksessamme saavutat varmasti tuloksia.
 • Vastaavaa et muualta Turun seudulta löydä.
 • Me lupaamme, että yhdessä ja suunnitelmallisesti saavutamme tavoitteesi! Olipa se sitten painon pudottaminen, lihaskunnon parantaminen, terveyden ja/tai hyvinvoinnin edistäminen, energisyyden lisääminen tai jokin muu. 
 • Meillä käyvät maksuvälineinä myös Smartum, EdenredEazybreak ja E-passi.

.

VARAA 30min TAPAAMINEN PERSONAL TRAINERIN KANSSA VELOITUKSETTA!

Jätä yhteystietosi alle, niin me olemme yhteydessä sinuun.

Lisätiedot/toiveet (esim. valmentajatoive)

Jättämällä yhteystietosi hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

.

Valmennuspakettimme

.

MINÄ 2.0

Tee tuplasti hyvää – liikuta liikkumalla!

Oletko päättänyt panostaa tänä vuonna itseesi, omaan liikkumiseesi ja hyvinvointiisi? Se kannattaa aloittaa nyt! Motivaatio muutokseen on nimittäin näin alkuvuonna usein korkeimmillaan, arki on alkanut rullata tasaisemmin loppuvuoden lukuisten pyhien ollessa jo takanapäin, ja energiaakin piisaa paremmin lisääntyvän valon myötä. Tämä valmennuspaketti takaa sinulle loistavan startin kohti tavoitteitasi! Ja mikä parasta – teet vieläpä tuplasti hyvää tarttumalla juuri tähän valmennuspakettiin! Lahjoitamme nimittäin jokaisesta ostetusta Minä 2.0 -valmennuspaketista 50€ Hope Ry:lle tukemaan vähävaraisten lasten ja nuorten harrastus- ja liikuntatoimintaa. Tartu siis tähän huikeaan tilaisuuteen ja tee tuplasti hyvää – liikuta liikkumalla!

Valmennus sisältää:

 • 10 tapaamista valmentajan kanssa
 • jumppapussin ja juomapullon
 • henkilökohtaiset harjoitusohjelmat
 • kuntotestit alussa ja lopussa
 • kehonkoostumusmittaukset alussa ja lopussa
 • ruokapäiväkirja-analyysin
 • ravintovalmennuksen
 • puhelin- ja sähköpostituen

Kesto: 3kk
Hinta: 289€/kk – koko paketin hinnasta lahjoitetaan 50€ Hope Ry:lle

Näin hydöynnät tilaisuuden: Varaa yläpuolelta 30min veloitukseton tapaaminen jättämällä yhteystietosi meille. Me olemme sinuun yhteydessä ja sovimme tapaamisen, jolla pääset tutustumaan paremmin meihin ja valmennuspaketin sisältöön. Voit sitten kertoa olevasi kiinnostunut nimenomaan tästä valmennuspaketista.

HUOM! Valmennuspaketti on voimassa vain 12.1.-15.3.2019 välisen ajan. Valmennus tulee aloittaa tänä aikana.

.

Alla olevien valmennuspakettien kesto tavoitteidesi mukaan 3, 6 tai 12kk.

.

Maltilla tuloksia

Tämä valmennuspaketti sopii parhaiten sinulle, joka haluat panostaa ensisijaisesti ravitsemukseesi tai motivaation parantamiseen. Tapaamisilla keskitytään tavoitteidesi mukaisesti itsellesi sopivan ruokavalion ja/tai muutokseen tarvittavan motivaation löytämiseen ja pysyvien muutosten toteuttamiseen. Tämä valmennuspaketti sopii kuitenkin myös sinulle, joka kaipaat personal trainerilta tukea, tsemppiä ja neuvoja, mutta olet valmis treenaamaan pitkälti itseksesi tai haluat lähteä maltilla liikkeelle, sillä harjoittelet valmentajasi kanssa vain kahdesti kuussa.

2 tapaamista/kk
209€/kk tai 249€/kk*
.

Rutiineista voimaa

Satunnaisista kerroista rutiineiksi! Laita stoppi itsesi laiminlyönnille ja sitä seuraaville huonoille elämäntavoille ja jatkuvalle kiireelle! Tämän valmennuspaketin avulla saat rutiinia liikkumiseesi, sillä tapaat valmentajaasi säännöllisesti viikoittain, mutta kalenteristasi se vie ainoastaan yhden tunnin viikosta. Yksi harjoitus viikoittain on kuitenkin varma, siitä ei tarvitse huolehtia, ja loput voit toteuttaa itsellesi sopivassa paikassa itsellesi sopivina aikoina. Kiirekin vähenee varmasti, kun energisyytesi lisääntyy kohisten valmennuksen ansiosta!

4 tapaamista/kk
349€/kk tai 389€/kk*
.

Arjen sankari

Todellinen kiihdytyskaista kohti haluttuja tuloksia! Tämä valmennuspaketti takaa sen, että motivaatiosi pysyy yllä ja kehityt, eikä omatoimisista harjoituksista tarvitse hirveästi huolehtia, sillä harjoittelet valmentajasi kanssa noin kahdesti viikossa. Takaamme, että tämän valmennuspaketin avulla arjen jaksamisesi ja energiatasosi lisääntyvät niin, että energiaa riittää tehokkaan työpäivän lisäksi myös vapaa-aikaan ja läheisille. Valitse tämä valmennuspaketti ja ole oman arkesi sankari!

8 tapaamista/kk
619€/kk tai 659€/kk*
.

Mullistusta elämään

Kun haluat onnistua kertaheitolla! Tämä valmennuspaketti takaa sinulle loistavia tuloksia, sillä harjoittelet ohjatusti valmentajasi kanssa noin kolme kertaa viikossa. Harjoitukset tulevat varmasti tehtyä ja ovat taatusti oikeanlaisia sekä tehokkaita. Valmennuksen nimen mukaisesti tämä paketti mullistaa elämäsi, kunhan tulet paikan päälle, niin yhdessä saavutamme tavoitteesi!

12 tapaamista/kk
879€/kk tai 919€/kk*
.

Kaikki valmennuspakettimme sisältävät:

 • Valittuun pakettiin kuuluvan määrän harjoituksia/tapaamisia personal trainerin kanssa
 • Kehonkoostumusmittaukset alussa ja lopussa
 • Energiatestin tai muun tavoitteisiin soveltuvan kuntotestauksen valmennuksen alussa ja lopussa
 • Ohjeet ruokapäiväkirjan pitoon ja sen pohjalta ruokapäiväkirja-analyysin
 • Henkilökohtaisen, tavoitteiden mukaisen ravintovalmennuksen
 • Henkilökohtaiset, tavoitteiden mukaiset harjoitusohjelmat valmennuksen ajalle
 • Personal trainerin henkilökohtaisen puhelin- ja sähköpostituen valmennuksen ajalle.

 

*Korkeamman hintavaihtoehdon pakettimme sisältävät lisäksi:

 • Valmennuksen keston mukaan määritellyn määrän Firstbeat Hyvinvointianalyyseja (lue lisää analyysista selaamalla sivua alemmas): 1kpl/3kk valmennus, 2kpl/6kk valmennus ja 3kpl/12kk valmennus. Tämä vaihtoehto sopii erityisesti sinulle, joka olet kiireinen, kaipaat apua arjenhallintaan ja riittävään palautumiseen, nukut huonosti, olet väsynyt, stressaat tai liikut paljon tai kaipaat lisää motivaatiota. 

 

HUOM! Meillä käyvät maksuvälineinä myös Smartum, Edenred, Eazybreak ja E-passi.

 

 

 

Testaukset ja ohjelmoinnit

 

Kehonkoostumusmittaus

Tanita SC-330 laitteella tehtävä kehonkoostumusmittaus kertoo sinulle kehosi koostumuksesta. Raportista näet muun muassa kehosi rasvaprosentin, rasva- ja lihasmassan määrän kilogrammoina, sisäelinrasvan määrän ja perusaineenvaihduntasi sekä aineenvaihdunnallisen ikäsi. Mittaus on helppo toteuttaa. Kesto kokonaisuudessaan noin 15min (sisältää mittauksen ja personal trainerin toteuttaman tulosten analysoinnin).

Kesto: 15min
Hinta: 19€
.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Firstbeatin Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Lisäksi se arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo myös, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi. 

Kesto: palaute 60min, 3vrk mittaus
Hinta: 199€

.

Energiatesti energiaraportti-8h-14min-tranparent

Personal trainerin toteuttama Energiatesti antaa tietoa terveydentilastasi, fyysisestä kunnostasi ja jaksamisestasi. Tulokseksi saatava Energiaindeksi lasketaan elintapakyselyn, osatestien eli biometristen mittausten ja kuntotestien pohjalta. Energiaindeksi kertoo sen ajan, jonka konkreettisesti jaksat päivän aikana työskennellä, harrastaa ja puuhailla vapaa-ajalla. Lisäksi saat kattavan raportin omista tuloksistaan sekä jatkotoimenpidesuositukset ammattilaiselta. Energiatesti on helppo toteuttaa ja osallistua voi aiemmasta liikunnallisesta taustasta riippumatta. Sisältää myös kehonkoostumusmittauksen.

Kesto: 1h
Hinta: 99€
.

Ruokapäiväkirja-analyysi

Ravintovalmentajan toteuttama ruokapäiväkirja-analyysi sisältää ohjeet ja pohjat 7vrk ruokapäiväkirjan pitoon sekä 60min palautekeskustelun, jossa käydään läpi ruokapäiväkirja-analyysi ja sen pohjalta jatkotoimenpidesuositukset. Ruokapäiväkirja-analyysista näet energian, energiaravintoaineiden ja yleisimpien suojaravintoaineidesi saannin tavoitteeseesi nähden. Lisäksi saat palautteen ateriarytmistäsi ja konkreettisia vinkkejä ja jatkotoimenpidesuosituksia avuksi tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Kesto: palaute 60min, päiväkirjanpito 7vrk
Hinta: 149€

.

Ohjelmointi

Personal trainerin toteuttama ohjelmointi sisältää tavoitteitasi tukevan ohjelmoinnin 4-8vko aikajaksolle. Ohjelmointi voi sisältää esimerkiksi lihaskuntoharjoitusohjelman ja harjoituskalenterin. Ohjelmointiin kuuluu 60min tapaaminen personal trainerin kanssa, jossa ohjelma tekniikoineen käydään yhdessä huolellisesti läpi.

Kesto: 60min
Hinta: 129€

.

Lahjakortit

Jokaisen tuotteen voit ostaa myös lahjakortilla. Tai vaihtoehtoisesti voit määrittää lahjakortin arvon ja antaa saajan päättää sisällöstä. Kysy lisää!