Mikko Äikäs

Koulutettu personal trainer ja ravintovalmentaja, toimitusjohtaja, perustajaosakas

Moi, olen Mikko

Valmennusfilosofiani mukaisesti suunnittelen treenit niin, että jokaisen treenin jälkeen asiakkaani kasvoille nousee hymy. Mielestäni liikunnan kuuluu tuottaa terveyttä ja hyvää oloa kehollemme.

Kun kehomme on terve ja kivuton, on arkikin välittömästi energisempää. Energisyys sen sijaan koostuu fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen puolen tasapainosta. Laadin aina asiakkailleni tavoitteiden pohjalta henkilökohtaisen suunnitelman niin liikunnan kuin ravinnonkin osalta. Laadukkaiden tilojemme johdosta voimme räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivan harjoituksen, on se sitten kehonkoostumusta, liikkuvuutta tai kestävyyttä parantavaa. Tai muuten vain hauskaa!

Olen luonteeltani ihmisläheinen, positiivinen ja helposti lähestyttävä. Omaan vahvan taustan joukkueurheilusta. Se on antanut minulle laajan perspektiivin urheiluun ja tiimissä toimimiseen ylipäätään. Koulutukseltani olen personal trainer sekä kansainvälisen liiketalouden tradenomi. Olen itsekin käynyt läpi elämäntapamuutoksen, joten tiedän myös itse, mitä muutos vaatii.

 

 

trainer4you_ravintovalmentaja_logo