HYVINVOINTIVALMENNUS STUDIO ONE

SE INSPIROIVIN JA VÄLITTÄVIN

Hyvinvointivalmennus Studio One

Me olemme Hyvinvointivalmennus Studio One. Valmennamme, tuemme ja ohjaamme asiakkaitamme kohti tavoitteita ja unelmia raikkaalla otteella uusissa, laadukkaissa harjoitustiloissa. Meiltä saat paitsi ammattitaitoista liikunta- ja ravintovalmennusta, myös laadukkaat ja yksilölliset sinua varten suunnitellut tilat. Suhtaudumme työhömme intohimoisesti teemme sen freessillä asenteella, tuloksekkaasti ja luotettavasti sekä ennen kaikkea suurella sydämellä.

Tarjoamme yksilöllistä ja vastuullista valmennusta hyvän valmennuksen periaattein. Näemme itsemme ensi sijassa ihmisten arjen paranemisen mahdollistajina. Tämä pätee myös valmennusfilosofiaamme, jonka lähtökohtina toimivat omat arvomme: arjesta nauttiminen, positiivinen elämänasenne sekä terve ja hyvinvoiva mieli ja keho.

Löydetään yhdessä paras versio sinusta!

.

Visiomme

Visiomme on olla Suomen käytännönläheisin ja asiakastyytyväisin hyvinvointivalmennusyritys, jota eivät ohjaa ohipyyhältävät trendit, vaan sen omat vahvat arvot. Tavoitteenamme on, että aito välittämisemme myös näkyy. Haluamme inspiroida asiakkaitamme ja tuottaa heille energisempää ja nautinnollisempaa arkea todistetusti toimivin valmennusperiaattein ja ennen kaikkea pysyvin tuloksin.

.

.

.

Arvomme

1.KÄYTÄNNÖNLÄHEISYYS.
Jokaisen valmennuksemme lähtökohtana on ihmisen henkilökohtainen arki. Emme koskaan aseta omia tavoitteitamme tai mieltymyksiämme asiakkaiden edelle. Kuuntelemme asiakasta ja pyrimme hänen ehdoillaan mahdollisimman hyvään ja ennen kaikkea pysyvään lopputulokseen. Asetamme yhdessä tavoitteen ja luomme sen toteuttamiseksi keinot, joita asiakkaan on mahdollista toteuttaa.

2.YKSILÖLLISYYS.
Otamme jokaisen asiakkaan kohdalla huomioon hänen yksilölliset tarpeensa ja tavoitteensa. Kukaan meistä ei ole toinen toisensa kopio, niinpä eivät ole meidän suunnitelmammekaan. Pyrimme kaikessa toiminnassamme säilyttämään henkilökohtaisen yhteyden asiakkaisiimme.

3.POSITIIVISUUS.
Pyrimme muutoksiin aina positiivisuuden kautta. Emme vie asiakkailta heille oikeasti tärkeitä asioita. Päinvastoin, tuomme rinnalle uusia vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia. Tuemme asiakkaitamme positiivisuuden kautta. Myös epäonnistumiset ovat uusia mahdollisuuksia.

4.KORKEA MORAALI.
Kannamme vastuun kaikesta toiminnastamme. Toimintamme perustuu tutkittuun tieteeseen, emmekä missään tilanteessa anna asiakkaalle ohjeita, jotka voisivat vahingoittaa hänen terveyttään. Kaikessa toiminnassamme pyrimme ennen kaikkea pysyviin muutoksiin, olivat ne sitten suuria tai pieniä.

5.HELPOSTILÄHESTYTTÄVYYS.
Me, kuten kukaan muukaan, emme ole täydellisiä, emmekä myöskään kuvittele olevamme sellaisia. Hyväksymme myös asiakkaamme sellaisina kuin he ovat, emmekä tuomitse ketään. Harjoitusstudiomme on luotu siten, että kynnys tulla paikan päälle on mahdollisimman matala. Tiloissamme voit harjoitella rauhassa, suojassa muiden katseilta.

6.AMMATTIMAISUUS.
Toimintamme perustuu tukittuun näyttöön. Koulutamme itseämme jatkuvasti pysyäksemme ajantasalla. Emme anna ohjeita, jotka olemme itse kokeneet hyviksi, vaan ohjeita, jotka on tutkittu toimivan valtaväestöllä. Ammattitaitoamme on tuoda nämä suositukset yksilötasolle. Se, mikä toimii meillä, ei tarkoita, että se toimisi myös muilla. Emme myöskään missään olosuhteissa ylitä oman ammattitaitomme rajaa. Mikäli koemme, että oma osaamisemme loppuu, osaamme ohjata asiakkaan eteenpäin.

.

Näyttökuva 2017-02-23 kello 18.03.04

.

.

Tarinamme

personal_trainer_ja_ravintovalmentaja_teamHyvinvointivalmennus Studio One syntyi nuoren pariskunnan halusta tarjota ihmisille palvelua, joka mahdollistaisi heille paremman arjen. Palvelua, joka olisi inspiroivaa, osaavaa, kokonaisvaltaista, aidosti henkilökohtaista ja välittävää. Sekä arjen, josta voisi nauttia, jossa sekä mieli, että keho voisivat paremmin ja johon voisi suhtautua positiivisin mielin.

Kiinnostuksemme hyvinvointiin, erityisesti liikuntaan ja ravintoon, heräsi omien elämäntapamuutosten myötä. Omien kokemusten kautta huomasimme sen, kuinka suuri vaikutus elämänlaatuun oli pienillä valinnoilla ja teoilla. Sitä kautta syttyi kiinnostus valmennustyöhön.

Olemme sitä mieltä, että liikunnan ilo kuuluu kaikille ikään, kokoon, sukupuoleen tai kuntotasoon katsomatta. Halusimme tarjota asiakkaillemme viihtyisän harjoitus- ja tapaamispaikan, johon olisi mahdollisimman matala kynnys tulla. Selvityksemme mukaan Turun seudulta ei tällaista paikkaa löytynyt, joten päätimme luoda sellaisen itse.

.

Näyttökuva 2017-02-23 kello 18.00.16