Marko Leppänen

Koulutettu personal trainer ja hieroja

Moikka, olen MarkoNäyttökuva 2017-09-19 kello 14.38.50

Heräät ja avaat silmäsi. Tuntuuko sängystä nouseminen vaikealta, puhumattakaan sukkien pukemisesta? Vai lähdetkö hymy huulilla pienen aamujumpan jälkeen tekemään maukasta aamupalaa?

Jos ensimmäinen vaihtoehto kuulostaa tutummalta, voin auttaa. Muovataan yhdessä arki aktiivisemmaksi, niin saat elämästä irti enemmän. Päivät voivat tuntua joskus kiireisiltä, mutta kun kunto kehittyy ja energiatasot nousevat, tuntuu aikakin lisääntyvän.

Olen tehnyt toimittajan työssä paljon juttuja urheilusta, kuntoilusta ja terveydestä. Terveysremontti innoitti hierojan ja personal trainerin opintojen pariin. Lisäksi olen kouluttautunut kuntosalivalmentajaksi ja TRX-ohjaajaksi. Toimittajan työssä olen oppinut ymmärtämään, että ihmiset ponnistavat hyvin erilaisista lähtökohdista – kohtaan sinutkin yksilönä. Kanadassa vietetyt vuodet toivat tuulahduksen valtamerentakaisesta liikuntakulttuurista. Hierojataustankin takia arjen toimintakyvyn parantaminen tuntuu luontevalta, mutta yhtä hyvin innokkaana palloilulajien harrastajana voin syöttää sinulle lisävirtaa omaan harrastukseesi.

Näyttökuva 2017-09-19 kello 14.36.23

 

 

trainer4you_personal_trainer_logo

trainer4you_kuntosalivalmentaja_logo

 

 

 

Näyttökuva 2017-03-01 kello 9.59.58