Laura Häkkilä

Koulutettu personal trainer

Moi, olen Laura

Valmennusfilosofiaani kuuluu vahvasti ilon kautta tekeminen, pienten edistysaskeleiden huomioiminen ja kiitollisuus toimivasta kehosta. 

Valmentajana minulle on tärkeää kohdata asiakas yksilönä. Jokainen meistä aloittaa oman matkansa omista lähtökohdistaan. Otan valmennuksessa huomioon asiakkaan lähtötason ja arjen haasteet, koska vain siten on mahdollista saavuttaa pysyviä tuloksia. Mikä tavoitteesi onkaan, mennään yhdessä päämäärätietoisesti sitä kohti, samalla matkasta nauttien.

Olen koulutettu FAF Personal Trainer, minkä lisäksi olen suorittanut ravitsemustieteiden perusteet sekä liikuntalääketieteen opintoja avoimessa yliopistossa. Ennen siirtymistä valmennustyöhön olen työskennellyt matkailun ja rahoituksen parissa. Toimistotyön ohella toimin usean vuoden ajan myös ryhmäliikuntaohjaajana.  Pyrin jatkuvasti kehittämään itseäni ja oppimaan lisää kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista voidakseni tarjota asiakkailleni parasta mahdollista valmennusta. Eritysosaamisaluettani on lihaskuntoharjoittelu, kehonkoostumuksen parantaminen ja terveellinen ravitsemus.

 Ota yhteyttä, niin tehdään sinusta paras versio itsestäsi!