Katja Aalto

Koulutettu personal trainer

Heippa, olen Katja

Olen kannustava ja energinen valmentaja. Asiakkailleni haluan tarjota uusia ideoita, innostavaa ohjausta ja iloista mieltä!

Valmennusfilosofiani koostuu kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Treenejä ohjatessani tykkään yhdistellä toiminnallista harjoittelua sekä oman kehon painolla tehtäviä liikkeitä. Valmentajana olen määrätietoinen ja tarvittaessa hyvinkin vaativa, mutta samalla myös innostava, sekä mielipiteet, että tavoitteet huomioonottava.

Liikunta on aina ollut osana elämääni ja olen iloinen, että olen voinut tehdä intohimostani ammatin itselleni. Mielestäni liikunnan parissa työskentelyssä parasta ovat monipuoliset työtehtävät, jatkuvasti aktiivinen työtapa sekä asiakkaiden kohtaaminen. Liikuntaa ja eri urheilulajeja olenkin harrastanut pienestä pitäen välillä enemmän ja välillä vähemmän tosissaan. Taustaa löytyy telinevoimistelusta, pesäpallosta sekä yleisurheilusta. Tällä hetkellä omat harrastukseni pyörivät lähinnä kuntosaliharjoittelun ja joogan parissa. Yksilövalmennuspuoleni taustalta löytyvät FISAF-Gym Instructor, FITFARM-Personal Trainer sekä FUSTRA-yksilövalmentajan koulutukset.

Ota rohkeasti yhteyttä olemmehan luotuja liikkumaan!