Hanna Huikko

Koulutettu personal trainer

Moikka, olen HannaNäyttökuva 2017-04-10 kello 11.02.24

Haluatko löytää tasapainoa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia elämääsi? Kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu sopivasta liikunnasta ja arkiaktiivisuudesta, terveellisestä ravinnosta, riittävästä levosta, henkisestä hyvinvoinnista ja toimivista ihmissuhteista. 

Haluan auttaa asiakkaitani löytämään liikunnan ilon ja terveemmän kehon. Valmentajana näen jokaisen asiakkaan kokonaisuutena ja pyrimme yhdessä löytämään hänen tavoitteisiinsa sopivan toimintamallin, johon hän pystyy sitoutumaan pitkäjänteisesti. Olen myös itse muokannut elintapojani, joten pystyn antamaan käytännönläheisiä neuvoja asiakkailleni. Liikuta itseäsi, syö hyvin ja muista riittävä lepo, koska rakastat kehoasi. Ole armollinen itsellesi ja muista, että asenne ratkaisee aina.

Luonteeltani olen luotettava, helposti lähestyttävä, aito ja tsemppaava valmentaja sopivan rennolla otteella. Tällä hetkellä omia lempiliikuntalajejani ovat kuntosali, jooga, liikkuvuusharjoittelu sekä luonnossa lenkkeily ja pyöräily. Koulutukseltani olen kuntosalivalmentaja, personal trainer sekä markkinoinnin ja viestinnän tradenomi. Lisäksi olen lukenut ravitsemustieteen perusteet. Kehitän ja koulutan itseäni lisää jatkuvasti, jotta pystyn ymmärtämään ihmiskehoa paremmin ja jakamaan luotettavaa tietoa eteenpäin asiakkailleni. Erityisiä mielenkiinnonkohteitani ovat lihaskuntoharjoittelu, liikkuvuus- ja tukilihasharjoittelu sekä meditaatiotaidot.

Näyttökuva 2017-04-10 kello 10.56.51

 

 

trainer4you_kuntosalivalmentaja_logo trainer4you_personal_trainer_logo

 

 

 

Näyttökuva 2017-03-01 kello 9.59.58