16.2.2016 Roosa Hannula

Jukka, 65, laskettelee jälleen

Viime talvena Jukka, 65, oli laskettelureissulla Itävallan Alpeilla. Jo kilometrin laskemisen jälkeen tuli kuitenkin miehen omien sanojen mukaisesti “vesi silmistä ja veri korvista”, koska kipu oli niin kova. Hän ei enää pystynyt nauttimaan rakkaasta harrastuksestaan. Silloin hän päätti, että se jäi hänen viimeiseksi laskettelumatkakseen. Hänen oli myönnettävä, ettei hän enää ollut lajin vaatimassa kunnossa.

Laji oli kuitenkin Jukalle niin rakas, ettei hän niin vain ollutkaan valmis luovuttamaan. Hän päätti kokeilla vielä kerran. Niinpä hän varasi matkan myös tälle talvelle. Kuukautta ennen lähtöä Jukka päätti yhdessä personal trainerimme Mikon kanssa, että hän todella olisi laskettelukunnossa matkalle lähtiessään. Niinpä Mikko räätälöi Jukalle kuukauden intensiivivalmennuksen. Valmennuksen aikana Jukka kävi treenaamassa Mikon kanssa yhteensä kymmenen kertaa. Treeneissä keskityttiin erityisesti tasapainoa ja laskettelussa tarvittavia lihaksia kehittäviin harjoituksiin. Harjoitukset sujuivat hyvin ja niin Jukka lähti matkaan.

Matka sujui loistavasti ja reissusta palasi silmin nähden onnellinen mies! Kun Jukka vuosi sitten pystyi laskettelemaan juuri ja juuri kilometrin putkeen, oli tuo lukema tänä vuonna peräti kolme kilometriä! Enää ei tarvinnut pysähtyä kesken matkaa, vaan jalat kestivät mäet alusta loppuun. Vaikka paino ei ollutkaan viime vuodesta muuttunut, niin tasapaino ja jalkojen lihaskunto olivat parantuneet huimasti. Kuukauden räätälöity intensiivivalmennusjakso, sekä tietysti Jukan vahva tahto, mahdollistivat sen, että Jukka saattoi palata rakastamansa lajin pariin. Jukka innostui lajista uudelleen!

“Olen suuresti kiitollinen ja sanoinkuvaamattoman onnellinen siitä, että minut saatiin tähän kuntoon, eikä se olisi missään nimessä yksin onnistunut. Erittäin ammattitaitoista apua!” -Jukka

P1060229

Viime vuoden reissun piti jäädä Jukan viimeiseksi, mutta tämän vuoden matkan jälkeen lopettaminen ei tule enää kuuloonkaan. Päin vastoin, Jukka varasi saman tien matkan ensi vuodelle!

“Mielettömän upeata nähdä, kun ihminen palaa rakastamansa lajin pariin vielä 65-vuotiaana! Jukan tarina on osoitus siitä, mitä intohimolla ja positiivisella elämänasenteella voi saavuttaa.” -Mikko

Bosusta, eli puolipallosta, tuli Jukan ehdoton suosikki!

Jukka toi Mikolle tuliaisiksi treenipaidan.

Ihan mahtavaa kuulla tällaisia onnistumistarinoita. Hyvä Jukka ja Mikko! 🙂 Energistä, unelmien täyteistä viikkoa!

Roosa

Lue muut asiakassuosituksemme tästä ja lisää valmennuksistamme tästä.

Tagged: , , , , , , , , ,