ENERGIAA TYÖPÄIVIIN

TYKY- JA VIRKISTYSPÄIVIEMME AVULLA

Hyvinvoiva työpaikka koostuu hyvinvoivista työntekijöistä. Työntekijän hyvinvointi puolestaan koostuu pienistä arkisista valinnoista. Näillä pienillä arkisilla valinnoilla on kuitenkin pitkällä aikatähtäimellä usein suuria vaikutuksia. Tyky- ja virkistyspäiviemme tavoitteena on innostaa osallistujia panostamaan juurikin näihin pieniin arkisiin valintoihin ja sitä kautta hyvinvointiinsa kokonaisuudessaan. Tyky-päiviemme vaikutukset näkyvät ja tuntuvat siis vielä pitkään sen jälkeenkin! Alla tyky-päivä ideoita, joista voitte koota juuri oman näköisenne päivän!

Kysy lisää ja varaa energisoiva virkistyspäivä työyhteisöllenne ottamalla meihin yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta!

Nimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Aihe

Viesti

 

Tyky- ja virkistyspäivät

 

energiaraportti-8h-14min-tranparentEnergiatasojen testaus

Testaa aika, jonka jaksat päivän aikana aktiivisesti työskennellä ja puuhailla vapaa-ajalla – konkreettisesti!

Energiatesti eli Energiaindeksin mittaus on Laturi Corporationin kehittämä, patentoitu hyvinvoinnin mittari, joka antaa tietoa työntekijöiden terveydentilasta, fyysisestä kunnosta ja jaksamisesta. Energiaindeksi lasketaan elintapakyselyn, osatestien eli biometristen mittausten ja kuntotestien pohjalta. Tuloksena saatava Energiaindeksi motivoi ja herättää ihmisen pitämään huolta kunnostaan. Jokainen osallistuja saa Energiatestistä oman Energiaindeksinsä ja kattavan raportin omista tuloksistaan sekä vinkkejä jatkoon. Myös työyhteisö saa kokonaisraportin, jonka perusteella kehitystä on helppo seurata, ja asettaa tavoitteita. Energiatesti on helppo toteuttaa ja osallistua voi koko henkilöstö, kuntotasosta ja aiemmasta liikunnallisesta taustasta riippumatta.

 

Workshopit

Opi, kuinka kehität omaa hyvinvointiasi, kokeile käytännössä ja innostu!

Liikunta- ja ravitsemusaiheiset workshopimme paitsi innostavat liikkumaan, syömään terveellisesti ja huolehtimaan omasta hyvinvoinnista, myös kehittävät hyvinvoinnin eri osa-alueisiin liittyvää tietoa ja taitoa työssäkäyvän ihmisen näkövinkkelistä. Workshopit koostuvat teoreettisesta osuudesta, jossa kartoitetaan aiheeseen liittyvää tietotaitoa ja motivoidaan teeman toteuttamiseen joka päiväisessä arjessa, sekä käytännön osuudesta, jossa tutustutaan aiheeseen käytännön harjoitteiden parissa ja pidetään hauskaa porukalla.

Workshopien teemat:

 • Lepo ja palautuminen arjessa
 • Ruokailu työpäivän aikana
 • Ajanhallinta: työ- ja vapaa-ajan yhteensovittaminen
 • Arkiaktiivisuus ja kuntoliikunta: Reseptipankki arjessa ja erityisesti työpäivien aikana tapahtuvaan liikkeeseen
 • Onnistunut muutos
 • Lihaskuntoharjoittelu
 • Kehonhuolto
 • Kestävyysharjoittelu

Workshopin kesto: 1,5h / workshop

Yhdistä osaksi tyky-päivää tai piristä ihan tavallista työpäivää!

 

Minä 2.0 -kokouspaketti Logomossa – Uutuus!

Vietä kokous inspiroivassa miljöössä ja opi samalla uutta hyvinvoinnistasi!

Uutuutena tarjoamme yhteistyössä Logomon kanssa MINÄ 2.0 -kokouspaketin, johon kuuluu kokouksen pito Logomon inspiroivassa miljöössä sekä hyvinvointiaiheinen workshop, luento tai vaikka kokonaisvaltaiset energiatestit.

Kokonaisuudessaan paketti sisältää:

 • kokoustilan käytön 2,5 h (tehokasta kokoustamista) + 1,5 h workshopin Logomossa
 • kokoustilaan tarjoiltuna kahvin / teen, veden ja valinnan mukaan: smoothien / tuorepuuron / täytetyn ruisleivän / juustokakun palan
 • Studio Onen Workshopin yhdestä valitusta aihealueesta (ks. yllä olevat workshopit)

VARAUKSET JA LISÄTIEDOT

myynti@logomo.fi / 029 123 4808

 

Firstbeat Työkykykartoitus

Firstbeat Työkykykartoitus antaa jokaiselle työntekijälle keinot oman työhyvinvoinnin ja palautumisen kehittämiseen.

Firstbeat Työkykykartoituksen avulla saadaan tietoa henkilöstön palautumisen riittävyydestä. Lisäksi se auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät niin työssä, kuin vapaa-ajalla ja arvioi unen laatua sekä riittävyyttä. Lisäksi se auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi ja kertoo aktiivisuudesta sekä siitä, onko harjoittelu riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoa. Ammattilaisen henkilökohtaisessa palautekeskustelussa asetetaan jokaiselle  toteutettavissa olevat, parhaiten omaa hyvinvointia tukevat tavoitteet tulosten parantamiseksi. 

Firstbeat Työkykykartoituksen avulla työpaikoilla on lisätty työtehoa sekä vähennetty stressiä ja sairauspoissaoloja. Se kertoo missä olette onnistuneet niin yksilöinä kuin organisaationa, ja mihin panostamalla voitte saada parhaat tulokset. Jokainen saa analyysista henkilökohtaisen raportin ja lisäksi yritys saa yhteenvetoraportin henkilöstön hyvinvoinnista. Firstbeat Työkykykartoituksen ansiosta 85% on kokenut työtehokkuutensa lisääntyneen. 

Mittaus pohjautuu yli 20 vuoden tutkimustyöhön ja kokemukseen sykkeeseen ja sykevälivaihtellun perustuvista menetelmistä. Firstbeatin ainutlaatuinen digitaalinen malli kehon fysiologiasta muuttaa sykedatan henkilökohtaiseksi palautteeksi ja toimenpiteiksi. Firsbeat tuo siis lähes laboratoriotarkan ja huippu-urheilijoidenkin suosiman analyysin hyödyt kaikkien saataville.

 

 

Näyttökuva 2017-02-23 kello 17.28.44

Näyttökuva 2017-02-23 kello 17.31.18