Studio training

TEHOKASTA JA HAUSKAA TREENIÄ PIENRYHMÄSSÄ!


UUSI TREENIRYHMÄ STARTTAA TAMMIKUUSSA 2018!

Mitä: Näillä tunneilla ei puurreta hampaat irvessä, vaan nautitaan liikunnan ilosta hyvässä porukassa! Treeneissä hyödynnetään omaa kehonpainoa sekä erilaisia välineitä. Tunti aloitetaan aina kehoa treeniin valmistavalla lämmittelyllä. Noin puolen tunnin varsinainen treeniosuus tehdään monipuolisena kuntopiirinä koko kehoa vahvistaen. Lopputunti varataan liikkuvuusharjoitteille sekä kehonhuollolle.

Kenelle: Ryhmätreenit sopivat kenelle tahansa liikunnasta ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneelle. Kuntopiirityyppinen tunti soveltuu hyvin myös liikuntaa aloittelevalle, mutta aktiiviliikkujakin saa haastavammista liikevariaatioista varmasti haastetta. Kaikki treenit rakennetaan niin, että voit suorittaa ne oman kuntotasosi mukaan.

Aika ja paikka: Treenit pidetään ajalla 25.1. – 26.4.2018 (ei viikoilla 8 ja 13) torstaisin klo 16.30 – 17.30 pääasiassa omissa tiloissamme, mutta ryhmän toiveiden mukaan ja sään salliessa myös ulkona.

Valmentaja: Ryhmätreeneissä valmentajana toimii liikunnanohjaaja Sini, joka on tunnettu positiivisesta ja kannustavasta valmennustyylistä. 

Hinta: koko kevätkauden treenit (12 kertaa) vain 119 €/hlö

Tule mukaan ja vie treenisi uudelle tasolle!

.
Ilmoittaudu 10.1.2018 mennessä jättämällä yhteystietosi alle. Ilmoittautuminen on sitova.* Olemme sinuun yhteydessä lisätietojen kera vielä ennen treenien alkua. Ole nopea, paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä! Mukaan mahtuu 10-12 osallistujaa.

Onko sinulla kysyttävää treeneihin liittyen? Laita viestiä info@studio-one.fi tai soita 040-754 5991/Sini.

*10.1.2018 jälkeen peruutetuista tai kokonaan peruuttamattomista paikoista perimme 50% treenimaksusta. Mutta mikäli sinulla on lääkärintodistus, niin silloin emme veloita myöskään 10.1.2018 jälkeen tulleista peruutuksista. Kokonaan peruuttamatta jääneistä paikoista veloitamme kuitenkin aina 50% treenimaksusta. Mikäli siis joudut perumaan, niin peruutathan paikkasi mahdollisimman hyvissä ajoin, jotta saamme sen annettua eteenpäin jollekin halukkaalle.