Studio training

TEHOKASTA JA HAUSKAA TREENIÄ PIENRYHMÄSSÄ!

Näyttökuva 2017-05-26 kello 17.48.29UUTTA SYKSYLLÄ – Tehokasta ja hauskaa treeniä pienryhmässä!

Mitä: Näillä tunneilla ei puurreta hampaat irvessä, vaan nautitaan liikunnan ilosta hyvässä porukassa! Treeneissä hyödynnetään omaa kehonpainoa sekä erilaisia välineitä. Tunti aloitetaan aina kehoa treeniin valmistavalla lämmittelyllä. Noin puolen tunnin varsinainen treeniosuus tehdään monipuolisena kuntopiirinä koko kehoa vahvistaen. Lopputunti varataan liikkuvuusharjoitteille sekä kehonhuollolle.

Kenelle: Ryhmätreenit sopivat kenelle tahansa liikunnasta ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneelle. Kuntopiirityyppinen tunti soveltuu hyvin myös liikuntaa aloittelevalle, mutta aktiiviliikkujakin saa haastavammista liikevariaatioista varmasti haastetta. Kaikki treenit rakennetaan niin, että voit suorittaa ne oman kuntotasosi mukaan.

Aika ja paikka: Treenit pidetään ajalla 7.9. – 30.11.2017 (ei viikolla 42) torstaisin klo 16.20 – 17.10 pääasiassa omissa tiloissamme, mutta ryhmän toiveiden mukaan ja sään salliessa myös ulkona.

Valmentaja: Ryhmätreeneissä valmentajana toimii liikunnanohjaaja Sini, joka on tunnettu positiivisesta ja kannustavasta valmennustyylistä. 

Hinta: koko syyskauden treenit (12 kertaa) vain 119 €/hlö. Valmennusasiakkaanamme voit osallistua ryhmätreeneihin osana valmennusta, jolloin hinta on vain 40 €/kuukausi.

Tule mukaan ja vie treenisi uudelle tasolle!

.
Ilmoittaudu 27.8. mennessä jättämällä yhteystietosi alle. Olemme sinuun yhteydessä lisätietojen kera vielä ennen treenien alkua. Ole nopea, paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä! Mukaan mahtuu 10-12 osallistujaa.

Onko sinulla kysyttävää treeneihin liittyen? Laita viestiä sini@studio-one.fi tai soita 040-754 5991/Sini.