AVAIMESI PYSYVIIN TULOKSIIN

VALITSE STUDIO ONEN HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS

Meiltä löydät Turun alueen parhaat personal trainerit saman katon alta. Meiltä saat aidosti henkilökohtaista valmennusta, joka tähtää hyvinvoivampaan ja terveempään kehoon sekä parempaan elämänlaatuun. Valmennuksiemme lähtökohtina toimivat aina omat tavoitteesi sekä oma arkesi ja elämäntilanteesi. Me lupaamme, että yhdessä ja suunnitelmallisesti saavutamme tavoitteesi! Olipa se sitten painon pudottaminen, lihaskunnon parantaminen, terveyden ja/tai hyvinvoinnin edistäminen tai energisyyden lisääminen. 

Meiltä saat enemmän kuin kuntosalilta. Logomo Byråssa sijaitsevissa uusissa ja täysin uniikeissa valmennuskäyttöön suunnitelluissa tiloissamme harjoittelet aina valmentajasi kanssa yksilöllisesti, suojassa tuijottavilta katseilta. Meillä et myöskään maksa turhasta. Henkilökohtaisessa valmennuksessamme saavutat tuloksia varmasti! Lisäksi saat meiltä ammattitaitoista ja aidosti henkilökohtaista ravinto- ja mentaalivalmennusta. Meille on aina kiva tulla! Vastaavaa et muualta Turusta löydä.

.

Varaa 30min tapaaminen valmentajan kanssa veloituksetta! Jätä yhteystietosi alle, niin me olemme yhteydessä sinuun.

Valmennuspakettimme

Valmennuspakettien kesto tavoitteidesi mukaan 3, 6 tai 12kk.

 

***Synttäritarjous 17.-31.1.***

Studio täyttää tässä kuussa 2 vuotta ja sen kunniaksi tarjoamme huikean edun! Ostamalla valmennuspakettisi kampanja-aikana, saat 10% arvoisen lahjakortin kaupanpäälle! Eli ostaessasi esim. 1000€ arvoisen valmennuspaketin, saat kaupan päälle 100€ lahjakortin, jonka voit joko hyödyntää itse tai antaa vaikkapa lahjaksi jollekin läheisellesi! Koskee kaikkia valmennuspaketteja!

Näin hyödynnät tarjouksen: varaa yläpuolelta 30min veloitukseton tapaaminen valmentajan kanssa viimeistään 31.1. mennessä. Tapaamisella pääset tutustumaan tiloihimme, mahdolliseen tulevaan valmentajaasi ja juttelemaan tavoitteistasi ja toiveista sekä siitä, mikä olisi sinulle sopivin paketti. Tapaaminen ei kuitenkaan sido lähtemään valmennukseen.

 

Personal training -valmennuspaketit

Rutiineista voimaa

Satunnaisista kerroista rutiineiksi! Laita stoppi itsesi laiminlyönnille ja sitä seuraaville huonoille elämäntavoille ja jatkuvalle kiireelle! Tämän valmennuspaketin avulla saat rutiinia liikkumiseesi, sillä tapaat valmentajaasi säännöllisesti viikoittain, mutta kalenteristasi se vie ainoastaan yhden tunnin viikosta. Yksi harjoitus viikoittain on kuitenkin varma, siitä ei tarvitse huolehtia, ja loput voit toteuttaa itsellesi sopivassa paikassa itsellesi sopivina aikoina. Kiirekin vähenee varmasti, kun energisyytesi lisääntyy kohisten valmennuksen ansiosta!

4 tapaamista/kk
359€/kk

.

Arjen sankari

Todellinen kiihdytyskaista kohti haluttuja tuloksia! Tämä valmennuspaketti takaa sen, että motivaatiosi pysyy yllä ja kehityt, eikä omatoimisista harjoituksista tarvitse hirveästi huolehtia, sillä harjoittelet valmentajasi kanssa noin kahdesti viikossa. Takaamme, että tämän valmennuspaketin avulla arjen jaksamisesi ja energiatasosi lisääntyvät niin, että energiaa riittää tehokkaan työpäivän lisäksi myös vapaa-aikaan ja läheisille. Valitse tämä valmennuspaketti ja ole oman arkesi sankari!

8 tapaamista/kk
599€/kk
.

Mullistusta elämään

Kun haluat onnistua kertaheitolla! Tämä valmennuspaketti takaa sinulle loistavia tuloksia, sillä harjoittelet ohjatusti valmentajasi kanssa noin kolme kertaa viikossa. Harjoitukset tulevat varmasti tehtyä ja ovat taatusti oikeanlaisia sekä tehokkaita. Valmennuksen nimen mukaisesti tämä paketti mullistaa elämäsi, kunhan tulet paikan päälle, niin yhdessä saavutamme tavoitteesi!

12 tapaamista/kk
849€/kk

.

Personal training -valmennuspakettimme sisältävät:

 • valittuun pakettiin kuuluvan määrän harjoituksia/tapaamisia personal trainerin kanssa
 • kehonkoostumusmittaukset alussa ja lopussa
 • valmennuksen keston mukaan määritellyn määrän Firstbeat Hyvinvointianalyyseja: 1kpl/3kk valmennus, 2kpl/6kk valmennus ja 3kpl/12kk valmennus
 • Energiatestin tai muun tavoitteisiin soveltuvan kuntotestauksen valmennuksen alussa ja lopussa
 • ohjeet ruokapäiväkirjan pitoon ja sen pohjalta ruokapäiväkirja-analyysin
 • henkilökohtaisen, tavoitteiden mukaisen ravintovalmennuksen
 • henkilökohtaiset, tavoitteiden mukaiset harjoitusohjelmat valmennuksen ajalle
 • personal trainerin henkilökohtaisen puhelin- ja sähköpostituen valmennuksen ajalle

 

Ravintovalmennuspaketit

Syömällä kuntoon

Syömällä kohti haluttuja tuloksia! Tämä valmennuspaketti sopii sinulle, joka haluat panostaa ensisijaisesti ravitsemukseesi. Haluat aloittaa elämäntapamuutoksesi laittamalla ruokavaliosi kuntoon, et halua vielä panostaa liikuntaan tai liikut jo riittävästi, mutta painosi ei silti tipu tai energiatasosi tuntuvat yhä alhaisilta. Me autamme sinua löytämään ja pitämään itsellesi sopivan ruokavalion, jonka avulla pääset kohti tavoitteitasi!

2 tapaamista/kk
209€/kk

.

Ravintovalmennuspakettimme sisältävät:

 • valittuun pakettiin kuuluvan määrän tapaamisia ravintovalmentajan kanssa
 • kehonkoostumusmittaukset alussa ja lopussa
 • ohjeet ruokapäiväkirjan pitoon ja sen pohjalta ruokapäiväkirja-analyysin
 • henkilökohtaisen, tavoitteiden mukaisen ravintovalmennuksen
 • ravintovalmentajan henkilökohtaisen puhelin- ja sähköpostituen valmennuksen ajalle

 

Mentaalivalmennuspaketit

Ajatuksien voimalla

Ajatuksien voimalla kohti tavoitteita! Tämä valmennuspaketti sopii sinulle, jonka haasteet ovat ensisijaisesti motivaatiopuolella. Tiedät, että sinun tulisi tehdä muutos elämäntavoissasi, mutta et löydä riittävästi motivaatiota sen toteuttamiseen. Me autamme sinua löytämään motivaation, jonka avulla pääset kohti tavoitteitasi!

2 tapaamista/kk
239€/kk

.

Mentaalivalmennuspakettimme sisältävät:

 • valittuun pakettiin kuuluvan määrän tapaamisia mentaalivalmentajan kanssa
 • valmennuksen keston mukaan määritellyn määrän Firstbeat Hyvinvointianalyyseja: 1kpl/3kk valmennus, 2kpl/6kk valmennus ja 3kpl/12kk valmennus
 • mentaalivalmentajan henkilökohtaisen puhelin- ja sähköpostituen valmennuksen ajalle

 

 

 

 Testaukset ja ohjelmoinnit

 

Kehonkoostumusmittaus

Tanita SC-330 laitteella tehtävä kehonkoostumusmittaus kertoo sinulle kehosi koostumuksesta. Raportista näet muun muassa kehosi rasvaprosentin, rasva- ja lihasmassan määrän kilogrammoina, sisäelinrasvan määrän ja perusaineenvaihduntasi sekä aineenvaihdunnallisen ikäsi. Mittaus on helppo toteuttaa. Kesto kokonaisuudessaan noin 15min (sisältää mittauksen ja personal trainerin toteuttaman tulosten analysoinnin).

Kesto: 15min
Hinta: 19€
.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Firstbeatin Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Lisäksi se arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo myös, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi. 

Kesto: palaute 60min, 3vrk mittaus
Hinta: 199€

.

Energiatesti energiaraportti-8h-14min-tranparent

Personal trainerin toteuttama Energiatesti antaa tietoa terveydentilastasi, fyysisestä kunnostasi ja jaksamisestasi. Tulokseksi saatava Energiaindeksi lasketaan elintapakyselyn, osatestien eli biometristen mittausten ja kuntotestien pohjalta. Energiaindeksi kertoo sen ajan, jonka konkreettisesti jaksat päivän aikana työskennellä, harrastaa ja puuhailla vapaa-ajalla. Lisäksi saat kattavan raportin omista tuloksistaan sekä jatkotoimenpidesuositukset ammattilaiselta. Energiatesti on helppo toteuttaa ja osallistua voi aiemmasta liikunnallisesta taustasta riippumatta. Sisältää myös kehonkoostumusmittauksen.

Kesto: 1h
Hinta: 79€

.

Ruokapäiväkirja-analyysi

Ravintovalmentajan toteuttama ruokapäiväkirja-analyysi sisältää ohjeet ja pohjat 7vrk ruokapäiväkirjan pitoon sekä 60min palautekeskustelun, jossa käydään läpi ruokapäiväkirja-analyysi ja sen pohjalta jatkotoimenpidesuositukset. Ruokapäiväkirja-analyysista näet energian, energiaravintoaineiden ja yleisimpien suojaravintoaineidesi saannin tavoitteeseesi nähden. Lisäksi saat palautteen ateriarytmistäsi ja konkreettisia vinkkejä ja jatkotoimenpidesuosituksia avuksi tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Kesto: palaute 60min, päiväkirjanpito 7vrk
Hinta: 149€

.

Ohjelmointi

Personal trainerin toteuttama ohjelmointi sisältää tavoitteitasi tukevan ohjelmoinnin 4-8vko aikajaksolle. Ohjelmointi voi sisältää esimerkiksi lihaskuntoharjoitusohjelman ja harjoituskalenterin. Ohjelmointiin kuuluu 60min tapaaminen personal trainerin kanssa, jossa ohjelma tekniikoineen käydään yhdessä huolellisesti läpi.

Kesto: 60min
Hinta: 109€

.

Lahjakortit

Jokaisen tuotteen voit ostaa myös lahjakortilla. Tai vaihtoehtoisesti voit määrittää lahjakortin arvon ja antaa saajan päättää sisällöstä. Kysy lisää!