AVAIMESI PYSYVIIN TULOKSIIN

VALITSE STUDIO ONEN HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS

Meiltä löydät Turun alueen parhaat personal trainerit saman katon alta. Kaikki valmennuksemme sisältävät tyytyväisyystakuun. Mikäli et ole tyytyväinen valmennukseen, voit lopettaa sen milloin tahansa ilman lisäkustannuksia. Meiltä saat aidosti henkilökohtaista valmennusta, joka tähtää hyvinvoivampaan ja terveempään kehoon sekä parempaan elämänlaatuun. Personal training ja ravintovalmennuksemme lähtökohtina toimivat omat tavoitteesi sekä oma arkesi ja elämäntilanteesi. Me Studio One:lla lupaamme, että yhdessä ja suunnitelmallisesti saavutamme tavoitteesi! Olipa se sitten painon pudottaminen, lihaskunnon parantaminen, terveyden ja/tai hyvinvoinnin edistäminen tai energisyyden lisääminen. 

Meiltä saat enemmän kuin kuntosalilta. Logomo Byråssa sijaitsevissa uusissa ja täysin uniikeissa valmennuskäyttöön suunnitelluissa tiloissamme harjoittelet aina valmentajasi kanssa yksilöllisesti, suojassa tuijottavilta katseilta. Meillä et myöskään maksa turhasta. Henkilökohtaisessa valmennuksessamme saavutat tuloksia varmasti! Lisäksi saat meiltä ammattitaitoista ja aidosti henkilökohtaista ravintovalmennusta. Meille on aina kiva tulla! Vastaavaa et muualta Turusta löydä.

.

Varaa 30min tapaaminen personal trainerin tai ravintovalmentajan kanssa veloituksetta! Jätä yhteystietosi alle, niin me olemme yhteydessä sinuun.

Valmennuspakettimme

 

XL valmennus – 8 tapaamista/kkNäyttökuva 2017-05-26 kello 18.12.45

Todellinen kiihdytyskaista kohti haluttuja tuloksia! Valmennus sopii sinulle, joka toivot personal trainerilta ja/tai ravintovalmentajalta erityisen vankkaa tukea harjoittelun ja/tai terveellisen elämäntavan aloittamiseen, toivot tehotreeniä kohti tavoitteitasi, tai haluat täsmäiskuja ja -tukea optimaalisen ruokavalion löytämiseksi.

499€/kk

.

L valmennus – 4 tapaamista/kkNäyttökuva 2017-05-26 kello 18.15.12

Intensiivinen valmennus, jossa viikoittaiset personal trainerin ja/tai ravintovalmentajan tapaamiset ohjaavat sinua tehokkaasti kohti tavoitteitasi. Valmennus sopii sinulle, joka haluat tukea, motivaatiota ja tsemppiä harjoitteluusi ja/tai parempien ruokavalintojen tekemiseen, olipa tähtäimessäsi pysyvä elämäntapamuutos tai omien ennätystesi rikkominen. 

298€/kk

.

M valmennus – 2 tapaamista/kkNäyttökuva 2017-05-26 kello 18.15.44

Tehokas ja tuloksellinen valmennus, jossa saavutetaan varmasti pysyviä muutoksia! Valmennus kannustaa, motivoi ja ohjaa sinua siihen, että opituista asioista tulee pysyviä tapoja. Säännölliset personal trainerin ja/tai ravintovalmentajan tapaamiset takaavat, että kilot karisevat ja energisyytesi kohenee tasaisesti parhaiden oppien mukaisesti.

189€/kk

.

S valmennus – 1 tapaaminen/kkNäyttökuva 2017-05-26 kello 18.13.10

Itsenäiselle työskentelijälle, etävalmennukseksi tai intensiivivalmennuksen jälkeiseksi seurantamalliksi erinomaisesti soveltuva valmennus, jossa kuukausittaisten tapaamisten lisäksi säännöllinen yhteydenpito personal trainerin ja/tai ravintovalmentajan kanssa takaa tuloksia, olipa tavoitteesi sitten painonhallinta tai energisempi arki.

119€/kk  

 

Valmennuksen kesto määritellään henkilökohtaisten lähtökohtiesi, tavoitteidesi ja toiveidesi pohjalta, minimikesto on 3kk. Valmennuspaketteja voi myös yhdistellä keskenään ja usein aloitetaankin intensiivisemmällä ja harvennetaan tapaamismääriä valmennuksen loppua kohden.

 

Kaikki valmennuksemme sisältävät lisäksi:

  • kehonkoostumusmittaukset alussa ja lopussa
  • ohjeet ruokapäiväkirjan pitoon ja sen pohjalta ruokapäiväkirja-analyysin
  • henkilökohtaisen, tavoitteiden mukaisen ravintovalmennuksen
  • personal trainerin ja/tai ravintovalmentajan henkilökohtaisen puhelin- ja sähköpostituen valmennuksen ajalle
  • tyytyväisyystakuun: mikäli et ole tyytyväinen valmennukseen, voit lopettaa sen milloin tahansa ilman lisäkustannuksia

 

Personal training valmennuksemme sisältävät lisäksi:

  • kunnon ja energiatasojen kattavan analyysin valmennuksen alussa ja lopussa
  • henkilökohtaiset, tavoitteiden mukaiset harjoitusohjelmat valmennuksen ajalle

 

Näyttökuva 2017-02-23 kello 18.00.16

 

 

 

Testaukset ja ohjelmoinnit

 

KehonkoostumusmittausNäyttökuva 2017-05-17 kello 20.52.41

Tanita SC-330 laitteella tehtävä kehonkoostumusmittaus kertoo sinulle kehosi koostumuksesta. Raportista näet muun muassa kehosi rasvaprosentin, rasva- ja lihasmassan määrän kilogrammoina, sisäelinrasvan määrän ja perusaineenvaihduntasi sekä aineenvaihdunnallisen ikäsi. Mittaus on helppo toteuttaa. Kesto kokonaisuudessaan noin 10min (sisältää mittauksen ja tulosten analysoinnin).

Kesto: 10min
Hinta: 15€

.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Firstbeatin Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Lisäksi se arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo myös, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi. 

Kesto: palaute 60min, 3vrk mittaus
Hinta: 139€ 2.11.2017 asti (norm. 199€)!

.

Energiatestienergiaraportti-8h-14min-tranparent

Personal trainerin toteuttama Energiatesti antaa tietoa terveydentilastasi, fyysisestä kunnostasi ja jaksamisestasi. Energiaindeksi lasketaan elintapakyselyn, osatestien eli biometristen mittausten ja kuntotestien pohjalta. Energiatestistä saat tulokseksi oman Energiaindeksisi, eli sen ajan, jonka konkreettisesti jaksat päivän aikana työskennellä, harrastaa ja puuhailla vapaa-ajalla, sekä kattavan raportin omista tuloksistaan ja vinkit jatkoon. Energiatesti on helppo toteuttaa ja osallistua voi aiemmasta liikunnallisesta taustasta riippumatta. Sisältää kehonkoostumusmittauksen.

Kesto: 1h
Hinta: 69€

Ravintokartoitusstudioone-4046_srgb

Selvitä, kuinka hyvin syöt! Ravintovalmentajan toteuttama ravintokartoitus antaa sinulle tietoa terveydentilastasi, kehosi kunnosta ja ravitsemuksestasi. Kartoituksesta saat palautteen tämän hetkisestä ravitsemuksestasi ja terveydentilastasi sekä vinkkejä jatkoon. Sisältää kehonkoostumusmittauksen.

Kesto: 1h
Hinta: 69€
.
.
.
.

HyvinvointikonsultaatioNäyttökuva 2017-05-26 kello 18.29.25

Personal trainerin toteuttama hyvinvointikonsultaatio sisältää sekä Energiatestin, että ravintokartoituksen.

Kesto: 1,5h
Hinta: 99€

 

 

Näyttökuva 2017-05-17 kello 19.55.17Mentaalivalmennus 2 x 60min

Tuntuuko, että ongelmasi ovat lähinnä motivaatiossa? Tiedät, mitä tehdä, muttet saa aikaiseksi? Siinä tapauksessa mentaalivalmennuksesta on sinulle apua. Mentaalivalmentajamme Seppo omaa yli 15 vuoden kokemuksen asiakkaiden elämäntapamuutoksissa ja niin liikunnan aloittamisessa kuin urheilusuorituksissakin tukena olemisesta.  

Hinta: 149€

 

Harjoitusohjelma 4-8vkoNäyttökuva 2017-05-26 kello 18.11.27

Personal trainerin sinulle henkilökohtaisesti suunnittelema harjoitusohjelma sisältää 4-8 viikon tavoitteidesi mukaisen viikkosuunnitelman, johon on aikataulutettu harjoitukset, sekä 4-8 viikon ajalle suunnitellun lihaskunto-/liikkuvuus-/kehonhuolto ohjelman. Hintaan sisältyy lisäksi 1 tapaaminen personal trainerin kanssa, jossa käydään ohjelmat liikkeineen läpi.

Kesto: 1h
Hinta: 89€

 

 

Lahjakortit

Näyttökuva 2017-05-26 kello 18.11.52Jokaisen tuotteen voit ostaa myös lahjakortilla. Tai vaihtoehtoisesti voit määrittää lahjakortin arvon ja antaa saajan päättää sisällöstä. Lahjakortin saat ostettua kätevästi verkkokaupastamme!

 

Näyttökuva 2017-04-03 kello 16.09.16